Budgetvenlige barer i Aarhus: Her er 5 steder til byturen sidst på måneden

Du har lyst til gode specialøl, lækre cocktails eller et godt glas vin, men det er sidst på måneden, og tegnebogen er ved at være tom. Hvor går du hen? Vi giver dig her 5 stærke bud på budgetvenlige barer:

Læs også: Bøfsandwich i Aarhus: Her er de bedste steder

Herr Bartels – En af de budgetvenlige barer med fest, farver og billige cocktails

Foto: Herr Bartels

Hvis du er på udkig efter en cocktailbar med gode drinks til fordelagtige priser, så er Herr Bartels ved åen svær at komme udenom. Indretningen, musikken og de smagfulde cocktails gør stedet uhyre populært. Ikke bare i weekenden, men også onsdag og torsdag, hvor der er gode penge at spare.

Her kan du nemlig få to drinks for prisen af én, så det er ikke så sært, at mange af byens studerende har Herr Bartels som deres foretrukne cocktailbar. Selvom priserne ligger i den lave ende af skalaen, er kvaliteten af de mange drinks absolut god. Og det kan vi li’!

De kører nemlig altid med 2 for 1, hvor du får minimum 4cl spiritus i glasset. Den perfekte opvarmning til byturen. Herr Bartels er den perfekte destination, hvis du både vil have fest og gode drinks uden at bruge alle dine sparepenge.

Adresse: Åboulevarden 46, 8000 Aarhus C
Læs mere på: Herr Bartels

Plan B – Vinsmagning og tapas på Fredens Torv

budgetvenlige barer
Foto: Plan B

Vinbarer er det nye sort i Aarhus for tiden, og et af de nyere skud på stammen er Plan B på Fredens Torv. Her har ejerne indrettet en trendy vinbar med masser af stil og en dejlig atmosfære. Og så er priserne til og med aldeles rimelige!

Bliv for eksempel overrasket med deres “Mystery Wine”, du skal blot vælge hvid eller rød, også vælger de en for dig. Og hvis du gætter den vin der er i glasset, er glasset på Plan B’s regning. Mere budgetvenligt bliver det vidst ikke!

De har også gode priser på deres “sæsonens vine”, hvor du kan få serveret 3 røde eller hvide vine serveret på egeplanke med info-tags. Her får de altså 3 smageglas for små 120 kroner. Vil du gerne have lidt mad til din vin, så skal du prøve deres tapas tallerken enten vegetar eller ej for 159 kroner. God pris!

Adresse: Fredens Torv 2, 8000 Aarhus C
Læs mere på: Plan B

Willies – En af de budgetvenlige barer med billige øl og shots ud til åen

budgetvenlige barer
Foto: Willis

Hvad der gør Willies speciel, ud over dens afslappede atmosfære, er dens utroligt budgetvenlige drikkevarer. Du kan få en fadøl for blot 35 kroner, eller hvis du er i selskab og ønsker at dele, kan du bestille en kande med 1,5 liter for kun 120 kroner.

Men hvis drinks er mere din stil, har Willies også dig dækket. Du kan vælge mellem et udvalg af klassiske drinks til en overkommelig pris på 55 kroner for en enkelt eller 65 kroner for en dobbelt. Fra en forfriskende Dark ‘n’ Stormy til en klassisk Moscow Mule eller en eksotisk Absolut Rhubarb, er der noget for enhver smag.

Og lad os ikke glemme de budgetvenlige shot-tilbud hos Willies. Hvis du har brug for en lille pick-me-up på din bytur, kan du nyde små sure shots til kun 80 kroner for 5 shots eller 100 kroner for 10. For de med en sødere tand er der også mulighed for at få 5 shots Råstof for 120 kroner eller 10 shots for 200 kroner.

To kolde – En af de budgetvenlige barer med sport på skærmen

Foto: To Kolde

Hvis du leder efter en budgetvenlig baroplevelse i Aarhus, så er To Kolde et must-visit! Beliggende i hjertet af byen, tilbyder baren den perfekte kombination af sjov, sport, og ikke mindst prisvenlige muligheder.

Hvad der gør To Kolde særlig, ud over dens indbydende atmosfære, er deres gode tilbud. Inden kl. 20.00 kan du nyde alle store fadøl for kun 44 kr., hvilket gør det til en ideel destination for en billig aften med vennerne.

Men det er ikke kun priserne, der gør To Kolde til noget særligt. De har også et stort udvalg af sportsbegivenheder, der vises på adskillige skærme i den øvre etage. De er derfor den ultimative destination for sportsfans på udkig efter en god tid uden at skulle betale en formue.

Og lad os ikke glemme deres hjemmelavede fastfood, der serveres her. Her kan du nyde alt fra saftige burgere til sprøde snacks sammen med dine drikkevarer uden at bekymre dig om pengepungen.

Adresse: Åboulevarden 18, 8000 Aarhus C
Læs mere på: To Kolde

Die Kleine Bierstube – Fyldte haner med autentiske tyske øl i Frederiksgade

budgetvenlige barer
Foto: Die Kleine Bierstube

Vidste du, at du kan finde ægte tyrolerstemning, lederhosen og tyske øl i store glas på Frederiksgade? Die Kleine Bierstube er indrettet som et klassisk tysk værtshus, men i modsætning til andre lignende steder, er der hverken DJ Ötzi eller dans på bordene.

Baren er hyggelig både på hverdagsaftener og i weekenden, og så er der nok at vælge imellem på drikkekortet, der løbende udskiftes. Du kan helt sikkert slukke tørsten i et stort udvalg af tyske øl. Nogle kan fås på flaske og andre som fadøl. I hanerne er der blandt andet flere varianter fra det tyske familiebryggeri Jacob, hvor især udgaverne Weizen til 57 kroner og Altbayrisch Hell til 45 kroner er populære blandt Die Kleine Bierstubes gæster.

Til en god weißbier hører naturligvis den tyske saltkringle brezeln eller en schnitzel mit pommes, hvilket du selvfølgelig også kan få på Die Kleine Bierstube. Prost, siger vi bare!

Adresse: Frederiksgade 75, 8000 Aarhus C
Læs mere på: Die Kleine Bierstube