Foto: To Øl

Bryggeriet To Øl fejrer julen med en dag i øllens tegn i VoxHall

Det er bryggeriet To Øl, der leverer øllene til en dejlig dag i VoxHall i Aarhus den 4. december. Her kan du se frem til gode tilbud, smagsprøver og et slag øl-banko.

Du har nok set dem før. De farverige dåseøl fra To Øl, der i den grad skiller sig ud på hylderne i supermarkedet.

Det kan også være, at du allerede har smagt øllene i Voxhall, mens du har rocket med til en af de mange koncerter, som spillestedet huser. VoxHall er nemlig en af de faste forhandlere af øllene fra To Øl i Aarhus.

Nu er bryggeriet og spillestedet også gået sammen om at stable et fedt event på benene. Derfor får du den 4. december fra 11.00-17.00 mulighed for at købe et lager med hjem af lækre øl, så du er dækket ind til hele julen.

“Julens ånd kommer i dåser og flasker denne søndag, hvor nyt, lyst, sødt og mørkt fra øllens verden har fundet vej til alle tiders VoxHall,” lyder det i Facebook begivenheden for eventet.

Læs også: Jul på Café Sidewalk: Nyd de lækre julegodter og vind gløgg og æbleskiver

Øl i lange baner

Til eventet vil der være en stor mængde gode tilbud med op til 50% besparelse og en masse lækre smagsprøver. Derudover er der lagt op til en festlig dag med god underholdning og dejlig musik.

“Der vil være sjove og lærerige aktiviteter til de glade vinter-øl-drikkere. Du kan for eksempel tage et slag øl-banko,” lyder det fra To Øl i en pressemeddelelse.

Eventet er åbent for alle og giver muligheden for at blive lidt klogere på de mange gode og innovative øl fra To Øl – som for eksempel nyklassikerne House of Pale, Whirl Domination og den alkoholfrie Impolsion.

Tø Øl er Skandinaviens største craft beer bryggeri, og selvom bryggeriet normalt er bosat på Vestsjælland, er det efterhånden muligt at købe øllene mange steder. I Aarhus kan du også få øllene, hvis du eksempelvis besøger Øst for Paradis, Fairbar eller Frankies.