Lørdag den 7. oktober kan du fra klokken 13 til 16 smage øl fra bryggeriet People Like Us, når de besøger Mikkeller Bar Aarhus.

Har du lyst til at høre mere om og måske støtte et socialt projekt, der giver folk med autisme og aspergers et meningsfuldt arbejde? Så er det på lørdag fra klokken 13 til 16, du skal møde op hos Mikkeller Bar Aarhus i Jægergårdsgade 61. Her kan du møde folkene bag bryggeriet People Like Us, støtte projektet og smage på øllene. 

People Like Us har eksisteret i et år og de fleste ansatte i bryggeriet er autister og folk med særlige behov. Bryggeriet har taget tre forskellige slags øl med sig på Mikkeller Bar Aarhus, og der vil også være rig mulighed for at smage på testbryg eller tage en snak eller en skål med folk fra People Like Us.

Øllene du kan købe er Pale Alienation, en pale ale, Stereotypical Lager, en pale lager, og Hell’s Saison, en krydret gyldenbrun saison.

Støtte med øl og t-shirts
Arrangementet starter klokken 13 og slutter igen klokken 16 hos Mikkeller Bar Aarhus i Jægergårdsgade. Men øl-festen slutter ikke her, for Mikkeller Bar Aarhus har åbent helt indtil klokken 02.

Får du smag for projektet, kan du støtte det yderligere til arrangementet ved at købe t-shirts og øl med hjem.

Skål og god weekend!