Stor weekendbrunch hos Spiselauget 

Spiselauget ligger som en hyggelig oase midt i det kreative hot-spot på Godsbanen. Restauranten fungerer som samlingspunkt og spisehus for både medarbejdere på stedet og alle byens borgere. Med sin afslappede atmosfære og velsmagende mad er Spiselauget et sikkert valg, når både familie og venner skal samles om en lækker weekendbrunch.

Weekendbrunch med et væld af klassiske brunch- favoritter:

Spiselauget

Hver weekend fylder Spiselauget deres Brunch bord med klassiske brunch- favoritter. Der er derudover garanti for smagsfulde anretninger, som passer til alle aldre. Når du besøger Spiselauget til weekendbrunch, kan du altså være sikker på, at kvaliteten af råvarerne er i top. Også i det store udvalg af drikkevarer, som kan købes med ad libitum til brunchen, kan du finde kvalitetsbevidste drikkevarer og drikkevarer fra Spiselaugets egen import.

All in brunch og tag-selv-bord

Spiselauget
Foto: Spiselauget

Hos Spiselauget har de to forskellige brunch-løsninger: All-In-Brunch eller Brunch tag-selv-bord. Begge løsninger indebærer det overdådige tag-selv-bord med alverdens lækre retter og selvfølgelig også de typiske brunch-klassikere. Du kan nyde alt fra frisk brød med et udvalg af pålæg og oste, yoghurt med granola og croissanter til æg, bacon og amerikanske pandekager.

Brunch-bordet indebærer desuden et stort udvalg af vegetariske, laktosefrie og glutenfrie retter.

All-In-Brunchen er det perfekte valg, når hele familien skal samles for at fejre livets små og store begivenheder og nyde hinandens selskab. Udover det store brunch-bord indebærer All-In-Brunchen også Spiselaugets `Ingen dikke’dar´ ad libitum drikkevarerbuffet, som består af alt fra øko kaffe og te til et udvalg af økologiske frugtsafter samt Cava fra egen import.

Prisen på All-In-Brunch er 325 kr. pr. person.

Ønsker du blot at nyde tag-selv-bordet uden drikkevarer ad libitum, koster brunchen 175 kr.

Weekendbrunch i spændende omgivelser

Spiselauget
Foto: Spiselauget

Spiselauget er placeret i midten af Godsbanen, hvor de rå lokaler med betonvægge og højt til loftet skaber en unik og uhøjtidelig stemning. Til trods for det rå udtryk, er Spiselauget hyggeligt indrettet med store loftlamper og kunst på væggene. Om sommeren er det desuden muligt at nyde maden udenfor i gårdhaven på stedet.

Spiselauget værner om samværet og fællesskabet omkring et godt måltid. Deres brunch afspejler tydeligt deres vision om at være et åbent og folkeligt spisehus, hvor kultur, mad og mennesker kan mødes. Det er altså det perfekte brunch-sted til dig, som ønsker at starte dagen med et stort udvalg af lækre retter i afslappede omgivelser i hjertet af Aarhus.

Brunchen kan nydes lørdage og søndage fra 10-14.

Læs mere om Spiselaugets Brunch på deres hjemmeside her.