Foto: Café Kaffegal

Café lokker med økobrunch til rabatpris

Den økologiske Café Kaffegal på Nørre Allé byder på brunch til rørende 79 kroner.

Brunchen på Café Kaffegal på Nørregade blev sidste år kåret som byens bedste af websitet AOA, og hvis du ikke har smagt den, er det nu, du skal slå til. Caféen kører lige nu sammen med Sweetdeal et særligt tilbud, hvor du kan få den økologiske brunchbuffet til en rabatpris på 79 kroner. Normalprisen er 149 kroner.

Køb brunchtilbuddet her

Café Kaffegal er én af landets få caféer med et 100 procent økologisk menukort, og i brunchen kan du blandt andet sætte tænderne i en luftig omelet, søde smiley-pandekager med sirup, hjemmelavet havregrød med æbletern, grønsagstærter, oksespegepølse, baked beans, friskbagt brød og meget mere.

Bæredygtige ingredienser
Alle ingredienserne i brunchen er udvalgt ud fra et bæredygtighedsperspektiv, og caféen har i det hele taget et stort fokus på at sikre dyrevelfærd og miljøvenligt landbrug. Med andre ord kan du tage for dig af retterne med god samvittighed.

Tilbuddet gælder indtil den 28. februar, og det skal indløses en fredag eller en lørdag. Og børn er meget velkomne. Café Kaffegal lægger vægt på at have plads til gæster i alle aldre, og der er både puslebord, højstole, legetøj til de mindste og gratis balloner.

Køb brunchtilbuddet her

Sponsoreret indlæg