Foto: Brormands Madstue

Ny restaurant vil hylde det klassiske køkken

Ny restaurant med klassiske retter åbner på Randersvej.

Nordbyen er ikke ligefrem overfyldt med restauranter, men nu kommer der nye boller på suppen. Den 17. januar åbner restauranten Brormands Madstue på Randersvej 19 i lokaler, der tidligere har huset et pizzaria. Bag spisestedet står de to brødre Andreas og Johnny Lund.

“Vores forventning er at skabe et lille fristed uden fine fornemmelser, men blot med en masse god mad og hjemlige omgivelser til få penge. Vi laver, hvad vi føler for og elsker med udgangspunkt i sæsonen,” siger Andreas Lund.

Klassikere på menuen
Den ene af brødrene er uddannet kok, og på menuen kommer en række klassikere, der kan fås helt ned til priser på 79 kroner for hovedretter og smørrebrød til 28 kroner.

“Restauranten er en hyldest til det klassiske køkken, men ikke kun det danske. Menuen vil primært bestå af genkendelige retter uden dikkedarer til yderst overkommelige priser. Dog vil der også være plads til, at vi bevæger os ud i det ukendte, hvis vi får en god idé – også i form af specielle arrangementer henover året,” siger Johnny Lund.

Brormands Madstue har åbent både om aftenen og til frokost, og restauranten får 25 siddepladser. Restauranten kører også takeaway, og åbningstider bliver tirsdag-søndag kl. 11.30-20.30.