Foto: Bronuts.

Vi ses hos Bronuts: Ny donutbutik åbner snart i Aarhus

Donutbutikken Bronuts slår dørene op på Silkeborgvej i midten af august. 

Den søde, runde donut er det nye på bagværksfronten – det tyder det i hvert fald på, hvis du tager et kig på Instagram. Allerede inden Aarhus’ nye donutbutik Bronuts har slået dørene op, har den nemlig i skrivende stund omtrent 13.000 følgere på det sociale medie.

Donutbutikken får hjemme på Silkeborgvej 147 i Åbyhøj, og det er de to venner Türker Alici og Ninos Oraha, der står bag.

“Vi tror på, der er et kæmpe marked for donuts, for trænger man til noget sødt, eller har man en ‘cheat day,’ kan man længes efter noget andet end slik og chokolade. Türker og jeg har en kæmpe passion for donuts, og vi vil gerne give folk en god oplevelse og noget lækkert til maven,” fortæller Ninos Oraha.

Kun fantasien sætter grænser
Ifølge de to venner vil butikkens donuts være kendetegnet ved, at kun fantasien sætter grænser.

“Vi inddrager gerne vores følgere på Instagram for at finde ud af, hvilke donuts de kunne tænke sig at smage. Vi har for eksempel lavet en version med gifler, og det var der mange, der syntes var fedt,” siger Ninos Oraha.

Når Bronuts åbner, kan du vælge mellem 16 til 18 forskellige donuts – nogle vil være faste varianter på menuen, mens andre løbende vil blive udskiftet med nye versioner. Derudover kan du købe kaffe og milkshakes.

Bronuts åbner efter planen i midten af august.