Råvarerne kommer fra gården og høstes af kokkene selv på ny landrestaurant.

Det bliver med benene på jorden og fingrene langt nede i mulden, når de to anmelderroste restauranter Domestic og Hærværk i juli måned åbner en landrestaurant på gården Brandbygegaard syd for Aarhus.

Konceptet er enkelt og bordnært: Råvarer kommer fra gården og høstes af kokkene selv, hvilket suppleres af råvarer fra andre små producenter i området. Menuerne skifter juli måned igennem efter råvarernes modning og kokkenes humør.

Egne bobler og vine
Til maden serveres gårdens egne bobler, vine, øl og saft. Maden serveres med udsigt til vinmark, køkkenhave og den firlængede gård. Hvis regnen sætter ind, eller den danske sommeraften bliver for kold, rykker serveringen ind i den rummelige trælade, hvor store rundborde under gamle lysekroner sætter rammen for livemusik fredage og lørdage.

Til frokost koster en tre-retters menu 200 kroner, mens prisen for fem retter om aftenen bliver 350 kroner. Åbningstiderne i sommerresturanten er frokost fra onsdag til søndag og aftensmenu fra onsdag til lørdag. Første åbningsdag bliver fredag d. 30 juni og herefter juli ud.

Adressen er Brandbygegaard, Alrøvej 77, 8300 Odder, og der kan bookes bord her eller på 52 73 23 56.