Bone's

Mums: Bone’s lokker med lækkerier til børnene i efterårsferien

ANNONCE: På Bone’s er der plads til alle, og i efterårsferien lokker restauranten med et vildt tilbud til børnefamilier: Alle børn spiser en hovedret for 10 kroner.

Ved I heller ikke, hvor I skal spise i efterårsferien? Så kommer svaret lige her: Restauranten Bone’s på Åboulevarden 20 i Aarhus C og Blomstervej 2L i Tilst lokker nemlig med et lækkert tilbud på en hovedret til børn for kun 10 kroner fra fredag den 12. oktober til søndag den 21. oktober.

Bone’s vandt i 2017 prisen som årets bedste børnevenlige spisested på websitet Børn i Byen, og restauranten er nomineret til prisen igen i år. Og det giver god mening – hos Bone’s tager de nemlig store hensyn til børnene, så det bliver en god oplevelse for hele familien at besøge spisestedet.

”Vi giver børnefamilier et pusterum i hverdagen, og du må komme præcis, som du er. Her er ikke noget krav om fint tøj, og børnene må lege og grine alt, hvad de overhovedet vil. Vi håber, at mange aarhusianske familier har lyst til at benytte tilbuddet med en hovedret til 10 kroner i efterårsferien,” fortæller restaurantchef Dennis Kristensen Berzanth.

Spareribs og stor salatbar
Hvad kan familien så sætte tænderne i, når de besøger Bone’s? Restauranterne er amerikansk inspirerede, hvilket både kan ses på menukortet og indretningen, og sulten kan stilles med både take away, børnemenuer, frokostmenuer og aftenmenuer.

På menukortet er der alt fra spareribs og lækre bøffer til burger og tilbehør som chili cheese tops og hot wings, imens børnene kan nyde blandt andet pizza, soft ice og en junior-burger. Og så er der selvfølgelig den store salatbar, som indeholder mange forskellige råvarer som feta, pasta, broccoli, majs, nødder, dressing, tomater og tørret frugt.

”Mange gæster vælger Bone’s på de lækre spareribs og salatbaren, som er en af Danmarks største. Og så ved jeg, at mange familier også sætter stor pris på den gode service i vores restauranter. Vi giver gæsterne det bedste, huset har, og vi sørger altid for, at der er høj hygiejne, ryddeligt, og at gæsterne ikke mangler noget,” siger Dennis Kristensen Berzanth.

15 procents rabat med Early Birdy
Udover tilbuddet på hovedret til ungerne for 10 kroner i efterårsferien kører Bone’s et generelt rabatkoncept ved navn Early Birdy, der giver 15 procent rabat på hele regningen, hvis familien besøger én af restauranterne fra mandag til torsdag mellem klokken 16.30 og 19.

Konceptet gør det muligt for hele familien at få et lækkert måltid til en god pris, samtidig med at forældrene slipper for at tage opvasken, børnene kan tumle i legerummet og alligevel komme i seng til normal tid.

I hele oktober måned er Bone’s desuden pyntet op til Halloween, hvilket giver oplevelsen et ekstra krydderi. Ses vi på restauranten i efterårsferien?

Læs mere om rabattilbuddet her.