Den fynske sushirestaurant Bluefin åbner snart en restaurant i Aarhus, og her er konceptet kvalitetssushi og lækre gin-cocktails til overkommelige priser.

Der findes efterhånden mange sushisteder i Aarhus, men nu melder en ny restaurant sin ankomst med et noget anderledes koncept.

Det er den fynske sushirestaurant Bluefin med restauranter i Odense og Svendborg, der åbner restauranten Bluefin Sushi & Gin, hvor der ud over sushi kommer diverse former for gin-cocktails på menuen.

“Vores sushirestaurant bliver lidt anderledes end den klassiske sushirestaurant, da vi kombinerer sushi og gin. Vi holder restauranten i en nordisk stil og adskiller os fra de billige takeaway-steder, men også de helt dyre sushirestauranter. Så vi ligger lige midt imellem med overkommelige priser, men stadig med sushi af god kvalitet”, siger restaurantchef, Gina Allesø.

Lokale og udenlandske gin
Bluefin Sushi og Gin bliver formentlig den første sushirestaurant i byen, der kombinerer sushi og gin.

“Dét, der skiller os mest ud fra mængden, er vores store udvalg af cocktails med gin, som skaber en unik sushioplevelse. Vi har skræddersyet et menukort med et væld af gin-cocktails med lokale og udenlandske gin og sågar spritnye tonics,” siger Gina Allesø.

Gina Allesø bekræfter desuden, at der kommer en form for åbningstilbud, når restauranten er klar til at slå dørene op, men hvad dét indebærer vil hun endnu ikke løfte sløret for.

Bluefin Sushi & Gin får adresse i Borggade 6 og regner med at kunne slå dørene op den 15. marts.