Foto: DuGlemmerDetAldrig

Bliv byens bedste gin-ninja

SMAGNING Gin er hot, men hvad er forskellen på de mange typer? Og hvilken tonic skal man bruge? Med en række lærerige smagninger kan du nu blive byens bedste gin-ninja.

Gin og tonic har vundet indpas i mange danskeres hjerter, og de to ingredienser er efterhånden en fast bestanddel i ethvert barskab. Desværre kender mange ikke forskellene på de forskellige typer gin og tonics. Det vil den aarhusianske vinhandel Smag Først og oplevelsessitet DuGlemmerDetAldrig nu ændre på.

Sammen arrangerer de en række ginsmagninger i Aarhus C, hvor gæsterne kan smage forskellige gins og tonics og få et indblik i den spændende verden.

“Til smagningerne kommer gæsterne til at smage seks gin og tre tonic, samtidig med at vi fortæller om de forskellige typer. Med andre ord bliver man klogere undervejs, og det sker jo ellers sjældent, når man drikker. Jeg forventer, at det bliver nogle hyggelige aftener, hvor man får en masse nye smagsoplevelser og lærer en masse,” siger indehaver Morten Stahl Pedersen fra Smag Først.

Der serveres brød og vand til at rense smagsløgene mellem smagningerne, som har en varighed af 1 time. Prisen er 300 kroner per næse. Køb billet til dig selv eller en heldig gavemodtager her.

Smag Aarhus var inviteret af DuGlemmerDetAldrig