Foto: Bistro Goulu.

Ja tak: Bryggeri og vinbar udvider med ny bistro

Bistro Goulu er åbnet hos Hantwerk på Havnevej. 

Nu har du mulighed for at bestille en række forskellige retter til din øl, når du besøger Hantwerk: Bistro Goulu er nemlig åbnet hos bryggeriet på Fiskerivej 2D per 1. juni, og samspillet mellem maden og øllet bliver afgørende.

”Den første uge har været superfed, og vi er blevet taget virkeligt godt imod hernede. Vi glæder os rigtig meget til at byde stamgæster ind igen, og vi er enormt motiveret til at lave en masse gode retter sammen med Hantwerk over sommeren,” siger medejer af Bistro Goulu, Lasse Munkholm.

Springer ikke over, hvor gærdet er lavest
Lasse Munkholm fortæller, at bistroen som udgangspunkt bygger menuen op om de to ejeres egne favoritretter. Lige nu kan du for eksempel få stegt skærising med humle, barbecue, karse og broccoli til 128 kroner samt pastaretten agnolotti med parmesan, asparges, spinat og æg.

”Vi kommer ikke til at springe over, hvor gærdet er lavest, og vi laver alt fra bunden med råvarer, der er i sæson. Det bliver ikke en bestemt type køkken, men det bliver i stedet lavet ud fra den mad og de teknikker, der optager os,” fortæller Lasse Munkholm.

Kombinationen af øl og mad
Øllet ved Hantwerk bliver brygget af Humleland, og det glæder Lasse Munkholm sig til at bruge i madlavningen.

”Det er et fantastisk værktøj. Hantwerk har så mange gode produkter på hylderne, og mulighederne med øllet kommer til at udfordrer os teknisk, hvilket bliver virkeligt fedt. Vi glæder os til at prøve at implementere det i vores retter som smagsgiver,” siger medejeren.

Lasse Munkholm ejer Bistro Goulu sammen med Kenny Liland, og de to har arbejdet sammen i mange år blandt andet på Restaurant ET.

Bistro Goulu har åbent onsdag til lørdag fra klokken 16 til 21.