Foto: Pixabay Images

Bestil to-go-kaffen over mobilen med Happs

CAFÉ En række aarhusianske caféer gør det nu muligt at bestille to-go-kaffen over mobilen, så den står klar på disken, når du træder ind ad døren.

Af Mikkel T. Krogh

Er du træt af at vente på to-go-kaffen på caféen? Så har ni aarhusianske caféer nu gjort det lettere for dig. Med en app kan du bestille og betale kaffen på forhånd og undgå ventetid på caféerne, der blandt andet tæller Cafe Fika, Gemmestedet, Hos Sofies Forældre, Brammers Kaffebar og Rohdes Café.

”Det er en rigtig god service for kunderne, at de ikke skal stå og vente. En stor del af vores kunder er kvinder på barsel, og der er det en fordel, at de ikke behøver at stå og trippe inde i butikken, mens barnet står udenfor,” siger indehaver Thianna Breinholt fra Café Fika i en pressemeddelelse.

Appen, som caféerne benytter, bærer navnet Happs og er udviklet af en aarhusiansk iværksættervirksomhed af samme navn. Ifølge direktør Christoffer Buskov fra Happs er der ingen andre caféer, der tilbyder bestilling af kaffe over mobilen.

”Bestilling af takeaway via nettet har jo kunnet lade sig gøre i en del år. Men når vi har at gøre med så temperaturfølsomt et produkt som kaffe, er der ikke nogen før nu, der har formået at få timingen på plads, så hverken kunde eller kaffe skal vente. Den nød har vi knækket, så kunderne først lægger en bestilling og dernæst giver caféen besked, når de er få minutter fra disken,” siger Christoffer Buskov.

Happs har arbejdet på udviklingen af appen siden 2014. Du kan den fulde liste med caféer og downloade appen her.

Læs guide: 5 kaffebarer med killerskills
Læs artikel: Ny kaffebar på Frederiksbjerg
Læs artikel: Kaffebaren RS28 åbner i Ryesgade