Café i Borggade afprøver nyt aftenkoncept

Café i Borggade afprøver nyt aftenkoncept

af -
Foto: Bernth & Co.

Bernth & Co på Borggade holder aftenåbent de to kommende fredage og lørdage.

Normalt er det morgenmad, frokost og sandwiches, du kan sætte tænderne i hos Bernth & Co på Borggade. Men nu prøver caféen noget nyt. Fredag den 19. og lørdag den 20. maj er der nemlig aftenservering fra klokken 18 til 22.

“”Det bliver mad, vi selv kunne tænke os at spise. Og vi synes, det mangler. Der er enten streetfood eller fin mad med kniv og gaffel. Jeg savner selv den afslappede og uhøjtidelige måde at spise ude på, så det prøver vi nu at lave,” siger kok Bo Marcussen.

Sammen med Sara Bernth driver og ejer han Bernth & Co.

Ceviche og carpaccio
På aftenmenuen vil der være en række forskellige retter, blandt andet flere varianter af ceviche – kold fiskesalat – carpaccio med trøffelmayonnaise og avocado samt braisseret lam med svamperagout.

Aftenåbningerne løber i første omgang af stablen den 19. og 20. maj samt fredag den 26. og lørdag den 27. maj. Derefter vil Bernth & Co vurdere, om konceptet skal fortsætte.

Der er et begrænset antal pladser til aftenåbningerne, og Bernth & Co anbefaler derfor, at du bestiller bord. Se mere her.

Louise Højmark
Nyhedsredaktør på Smag Aarhus. Elsker mad og journalistik og stræber efter at forene de to på bedst mulig vis. Glemmer aldrig et besøg på Kadeau Bornholm i 2014, men har i hverdagen en svaghed for god kaffe og al slags bagværk. Cand.public. i analytisk journalistik.