Der er gratis is fra 15.00 til 18.00, når iskæden Ben & Jerry's åbner ny butik i Salling. Foto: Ben & Jerry's.

Ben & Jerry’s fejrer ny butik med gratis is

Der er gratis is på onsdag den 12. april, når Ben & Jerry’s åbner ny butik på Strøget.

Cookie Dough. Half Baked. Strawberry Cheesecake. Cinnamon Buns. Får disse navne dit mundvand til at løbe, kan du roligt begynde at glæde dig. På onsdag den 12. april fra klokken 15 til 18 kan du nemlig mæske dig i gratis is fra den canadiske iskæde Ben & Jerry’s, når en ny butik i Salling på Strøget slår dørene op.

”Vi forventer, at hele strøget omkring Salling bliver proppet med mennesker, men vi har naturligvis is nok til alle. Placeringen i Salling er attraktiv for os med konstant liv omkring Salling og Strøget. Samtidig er vi glade for at blive en del af et stormagasin, som har gang i en spændende udvikling,” siger indehaver Henrik Mensch fra den nye Ben & Jerry’s-butik.

Is, når vejret tillader det
Butikken på Strøget åbner onsdag klokken 11 og erstatter den tidligere Ben & Jerry’s-butik på Store Torv. Hvert år vil der i den nye butik blive serveret is fra 1. april til omkring 1. november, mens lokalerne i vintermånederne vil blive benyttet til andet formål af Salling.

”Vi er meget begejstrede for samarbejdet med Ben & Jerry´s, som betyder, at både Salling og Strøgets kunder kan nyde en velsmagende is, når vejret tillader det. Vi tror på, at samarbejdet bliver til stor glæde for de mange forbipasserende,” siger stormagasinchef i Salling Lars Højgaard.

Den første Ben & Jerry’s-isbar åbnede i 1978 på en benzintank i Berlinton i Vermont, USA. Alle iskædens produkter er lavet af fairtrade-produkter.