Foto: Ben & Jerry's.

Nu kan du få Ben & Jerry’s-is uden animalske produkter

Nye is fra Ben & Jerry’s uden animalske produkter rammer danske 7-Eleven-butikker i denne uge.

Så er der godt nyt til alle veganere og dem, der gerne vil undgå mejeri- eller animalske produkter. Is-kæden Ben & Jerry’s har nemlig udviklet en række is-varianter uden animalske produkter af nogen art, som rammer landets 7-Eleven-butikker i denne uge.

“Nogle af jer har valgt en vegansk livsstil, mens andre ikke kan eller vil spise mejeriprodukter. Og I savner alle sammen de frosne lækkerier, I ville ønske, I kunne nyde. Vi vidste, at vi med hårdt arbejde og eksperimenter kunne levere den smag og cremede tekstur, du har sukket efter,” skriver Ben & Jerry’s blandt andet på is-kædens hjemmeside.

Is lavet på mandler
De veganske is-varianter er lavet på mandler og udviklet i et samarbejde med foreningen Vegan Action i USA for at sikre, at isen ikke indeholder animalske produkter af nogen art. Det skriver Ben & Jerry’s på kædens hjemmeside.

“Vi tager hatten af for dig og dit engagement, og vi håber, du vil elske de storslåede veganske chunks og hvirvler, vi har læsset ind disse bad boys,” fortsætter Ben & Jerry’s.

Du kan få Ben & Jerry’s veganske is i varianterne “Chocolate Fudge Brownie,” “Chunky Monkey” og “Peanut Butter & Cookies.”