Foto: Ben & Jerry’s.

Gratis is: Ben & Jerry’s åbner pop up-butik

Den populære isproducent genåbner pop up-butik og deler gratis is ud.

Vejret er så småt ved at minde om forår, og hvis det også betyder is for dig, bliver du glad for denne nyhed: Ben & Jerry’s genåbner nemlig isproducentens pop up-butik på Strøget ved Salling den 6. april klokken 14 – og på tirsdag den 10. april kan du få gratis is!

”Tirsdag den 10. april er det ’Free Cone Day’, og det fejrer Ben & Jerry’s med at dele millioner af liter is ud i hele verden,” siger Henrik Mensch, som er franchiseindehaver af Ben & Jerry’s pop up-butikken.

Nye isvarianter
Free Cone Day varer fra klokken 12 til 20 tirsdag den 10. april, hvor du altså kan få en gratis vaffelis med én kugle. Du kan blandt andet smage nye varianter som Chunky Monkey med bananflødeis og chokolade eller Home Sweet Honeycomb med flødeis og honningkaramelsauce.

Ben & Jerry’s har åbent fra klokken 14 til 21 den 6. april, og fremover vil isbutikken have åbent fra klokken 11 til 21. Planen er, at pop up-butikken vender tilbage hver sommer i perioden den 1. april til den 1. november.

“Hvad er bedre end kage? Mange kager i én! Min yndlingskage er derfor selvfølgelig en trøffel. Selvom vi dog kalder det en romkugle i Aalborg, hvor jeg kommer fra…”

Emilie Kristensen-McLachlan, Journalist