Foto: Smag Aarhus.

Læserne har talt: Her er NorthSides bedste madbod

Smag Aarhus’ læsere har kåret NorthSides bedste madbod.

Weekendens NorthSide-festival bød på andet end god musik og regn – nemlig masser af fristende madboder! Og spørger man Smag Aarhus’ læsere, er der ingen tvivl: Gourmensch var med sin bålstegte asiatiske porchettaburger den bedste af slagsen.

Det viser en læserafstemning med mere end 200 besvarelser, som Smag Aarhus gennemførte i weekenden.

“Det er så vildt og fuldstændig overvældende. Vi er superglade og lykkelige over den opbakning, vi fik fra de glade gæster, som kom forbi bålet og købte en burger. Så kæmpestor tak til alle gæster og ikke mindst til det fantastiske Gourmensch-crew, som gav den en fucking skalle. Det ville ikke kunne lade sig gøre uden dem,” siger indehaver af Gourmensch Jakob Nusbaum.

Porchetta over åben ild
På NorthSide-festivalens to første dage serverede Gourmensch en porchettaburger med sprøde svær, asiatiske pickles, spidskål, yuzu mayo, banh mi-marinade og frisk koriander. Både porchetta og boller blev grillet over åben ild.

Klokken 1 lørdag nat måtte Gourmensch dog melde udsolgt af den populære burger. Søndag blev der derfor serveret en burger med bålstegt hakkebøf marineret i banh mi.

Dertil fik man chili, yuzu mayo, pickles, banh mi-dressing og frisk koriander.

Omstændigt projekt
Ifølge Jakob Nusbaum er det et omstændigt projekt at lave bålmad til en festival

“Jeg vil servere min burger, som jeg selv vil spise den. Og det kræver logistik og et superskarpt work flow, når porchettaen skal direkte fra bålet og i kundens burger,” siger Jakob Nusbaum.

Han er desuden sikker på, at Gourmensch vender tilbage til næste års NorthSide.

Gourmensch tilbyder i det daglige “outdoor teamcooking,” hvor man i fællesskab laver mad over ild.