Arkivfoto: Pixabay.

Åbner i Skolegade: Ny cocktail- og ølbar satser også på kunst og events

Den nye cocktail- og ølbar Bart åbner den 25. august og har fokus på kunst og events.

Vil du gerne nyde en cocktail eller øl samtidig med, at du ser på kunst eller er en del af et event? Så skal du glæde dig til åbningen af den nye cocktail- og ølbar Bart, som slår dørene op på Skolegade 23 den 25. august i Meatpackers tidligere lokaler.

Ifølge en pressemeddelelse ønsker folkene bag Bart at skabe noget, der er mere end bare en bar.

“Vi går op i, hvad vi serverer, spiller, skaber, ser på og sidder på. Vi vil udfordre det velkendte og invitere det nye ind. Mere end noget andet håber vi, at folk føler sig sig velkomne, inddraget og inspireret,” siger medindehaver Rasmus Jørgensen.

Craftbeer fra Kissmeyer
På åbningsdagen den 25. august kan du besøge den nye bar mellem klokken 15 og 05. Her vil der være cocktails og mikrobryggeri-øl – såkaldte craftbeers – fra bryggeriet Kissmeyer.

Derudover kan du opleve en åbningsudstilling med arkitekt Troels Steenholdt Heiredal, der er bosat i New York og arbejder med eksperimenterende fotografi, ligesom en dj vil spille stedet op i nattetimerne.

Tilgængeligt for alle
Ifølge arkitekt og kunstnerisk leder af Bart Rikke Jørgensen vil Bart forandre og udvikle sig løbende i forbindelse med skiftende udstillinger og events.

“Vi vil virkelig gerne skabe rum for det, der måske ikke lige passer ind andre steder, og så gøre det tilgængeligt for alle,” udtaler hun i en pressemeddelelse.

Udover åbningsdagen den 25. august har Bart også åbent lørdag den 26. august fra klokken 15 til 05. Derefter holder Bart åbent tirsdag, onsdag og torsdag fra klokken 15 til 02, fredag fra klokken 12 til 05 og lørdag fra klokken 15 til 05.

Mandag den 28. august under Aarhus Festuge har baren desuden åbent fra klokken 15 til 02.