Foto: Barolo & Friends

Stor Barolo-event på vej i Aarhus

Der bliver Barolo i massevis til stort arrangement i Mejlgade til juni.

Er du Barolo-elsker? Så skal du rydde kalenderen den 8. juni. Her løber vinarrangementet Barolo & Friends af stablen i Mejlgade i Aarhus med en lang række Barolo-producenter på tapetet.

“De atmosfærefyldte omgivelser i Auktionshuset i Mejlgade bliver omdannet til et fornemt vinmekka, når de officielle repræsentanter for Barolo præsenterer nogle af verdens største vine. Til arrangementet vil du kunne gå rundt blandt 15-20 Piemonte producenter og smage på de mange skønne vine,” lyder det fra arrangørerne.

Populært i København
I flere år har Barolo & Friends besøgt København, hvor arrangementet har tiltrukket mange gæster, og forventningerne til Aarhus-eventen er store. Som arrangørerne skriver:

“Grib chancen og smag nogle af verdens største vine, alt imens at du får kyndig vejledning af de forskellige repræsentanter, som befinder sig rundt i lokalet.”

Arrangementet afholdes af I Vini del Piemonte, der er den officielle repræsentant for Barolo. Det finder sted den 8. juni kl. 16-19.30 i Auktionshuset på Mejlgade 45 i Aarhus.