Lækkert sommertilbud: 5 retter og 5 cocktails på Klostertorvet

Lækkert sommertilbud: 5 retter og 5 cocktails på Klostertorvet

af -
Foto: Pexels.

Fem retter mad og fem cocktails til 500 kroner. Sådan lyder sommertilbuddet, der løber til den 17. august, hos Bar Plata på Klostertorvet.

Elsker du en god cocktail til din mad? Så skal du læse videre her, for hen over sommeren tilbyder cocktailbaren og restauranten Bar Plata på Klostertorvet 5 nemlig fem retter og fem tilhørende cocktails for 500 kroner. Det skriver Bar Plata på Facebook.

Udover en masse femtaller byder sommertilbuddet også på en sæsonbetonet menu, hvor mad og cocktails komplementerer hinanden. Menuen lyder blandt andet på syltet selleri, persille og fisk med en dertilhørende persillecocktail og pasta, parmesan og Karl Johan med en Karl Johan-cocktail.

Derudover vil du blive udsat for en gulerodscocktail, aspargescocktail og en rabarbercocktail, og så kan du måske gætte, hvad retterne indeholder.

Bar Plata har åbent onsdag til lørdag, og baren anbefaler, at man booker bord på forhånd. Det kan du gøre her, og du kan læse mere om sommertilbuddet her.

Jesper Konggaard
Content creator. Jeg er en sucker for spændende mad fra fjerne egne, men jeg er heller ikke kræsen, når det kommer til god italiensk pizza eller kringlede cocktails. Studerer virksomhedskommunikation på Aarhus Universitet.