Foto: Bánh Mì Bandits.

Vietnamesisk street food-koncept kommer til Nørregade

Bánh Mì Bandits vil åbne et nyt spisested på Nørregade i Aarhus.

Bánh mì, Bandit Xà Lách og Bandit Bowl: Er du vild med den vietnamesiske spise fra madboden Bánh Mì Bandits hos madmarkedet Aarhus Street Food, så er der godt nyt: Det vietnamesiske street food-koncept åbner nemlig et nyt spisested på Nørregade i løbet af efteråret.

“Vi glæder os sindssygt meget til at blive en del af Øgadekvarteret. Der sker mange fede ting på Nørregade lige nu – der kommer flere gode, mere bæredygtige koncepter inden for blandt andet take away, og det vil vi gerne være en del af,” fortæller Jonas Schwartz, som er direktør og en af de fire partnere bag Bánh Mì Bandits.

Vil freestyle mere
To af partnerne bag konceptet har vietnamesisk baggrund, og håbet er derfor, at der hos det nye spisested vil blive mere tid til at eksperimentere med Bánh Mì Bandits’ tilgang til det vietnamesiske køkken.

“På grund af travlhed er vi lige nu lidt fastlåste i vores menu hos Aarhus Street Food, så vi vil gerne kunne freestyle mere over de smage, to af mine partnere kender fra deres barndom og hjem,” siger Jonas Schwartz.

Det nye spisested vil primært tilbyde take away, men der vil også være enkelte siddepladser, ligesom man – i modsætning til boden hos Aarhus Street Food – vil kunne købe forskellige drikkevarer, både vietnamesisk inspirerede, men også specialøl samt juice, cider, saft, sodavand og kaffe.

Bliver på Aarhus Street Food
Selvom Bánh Mì Bandits åbner et nyt spisested i Nørregade, holder ejerne fast i boden på Aarhus Street Food.

“Det er vores baby. Den har vi selv bygget ud af en tom container, og vi er vildt glade for at være en del af madmarkedet. Men vi vil også gerne have vores helt eget sted, hvor vi kan prøve alt det af, vi har i tankerne inden for både mad og drikke,” siger Jonas Schwarz.

Den endelige åbningsdato for Bánh Mì Bandits i Nørregade er endnu ikke på plads.