Foto: Pixabay.

Gratis fadøl: Jazzbar inviterer til grand opening i weekenden

Aarhus har fået et nyt jazzhouse ved navn Bak & Skak Jazzhouse, og her får du tapas, øl og vin i jazzede omgivelser.

Har du savnet gode jazzsteder som legendariske Bent J i det aarhusianske bybillede? Så er der gode nyheder, for nu har Aarhus endelig fået et nyt jazzhouse. Stedet hedder Bak & Skak Jazzhouse og har adresse i Jægergårdsgade 150.

Selvom jazzhuset allerede er åbnet, holder Bak & Skak Jazzhouse grand opening i weekenden, hvor du kan høre gratis jazz, og så er de første 200 fadøl gratis.

Frokostjazz og tapas
Ud over at høre diverse former for jazz på scenen kan du hos Bak & Skak Jazzhouse også dykke ned i et menukort, der primært består af tapas og et stort vinkort samt cocktails, specialøl og kaffe.

“Der bliver traditionel frokostjazz om lørdagen, men ellers er det jazz i alle afskygninger om aftenen. Derudover fungerer vi også som en helt almindelig café, hvor vi serverer lækker tapas og god vin. Vi kommer også til at lave forskellige arrangementer som for eksempel smagninger af vin, whisky og rom,” fortæller medindehaver Chris Skak Pedersen til Århus Stiftstidende.

I jazzhuset kan du blandt andet sætte tænderne i en stor tapastallerken med tre slags charcuterie, to oste og paté med smør og brød til 149 kroner, en økologisk fuldkornsbolle med ost til 39 kroner, og du kan tilkøbe sortfodsskinke for 45 kroner.

Du kan læse mere om Bak & Skak Jazzhouse her.