Foto: Kaløvig Badehotel

Badehotel lokker med tre-retters menu til spotpris

SPONSORERET: På Brasseriet på Kaløvig Badehotel på Kaløvig Havn nord for Aarhus kan du lige nu få en 3-retters menu til billige penge.

Trænger du til at getaway fra byens stress og jag? Så har du lige nu muligheden for at spise en 3-rettes menu på Kaløvig Badehotel nord for Aarhus til spotpris. Badehotellet har i samarbejde med tilbudssitet SPOTdeal sænket prisen på en 3-retters aftenmenu fra 333 kroner til 198 kroner. Du får altså 40 procents rabat på middagen.

Dermed kan du til meget rimelige penge nyde den gode maritime stemning i brasseriet, hvor stilen er lys og enkel, og gennem de store panoramavinduer opleve udsigten til Kaløvig Bådhavn og bugten med Mols Bjerge.

Køb den 3-retters menu hos SPOTdeal her

Foto: Kaløvig Badehotel

Fisk, kød og æbler
Menuen består af carpaccio af helleflynder med syrlige vinteræbler og urter, der serveres med skummende muslingecreme til forret.

Til hovedret kan du vælge mellem kød eller fisk – rosastegt oksetyksteg med saltbagt selleri og glaseret beder, toppet med klassisk sauce blanquette. Eller du kan vælge den ristede sildehaj med saltbagt selleri og knust kartoffelkompot med cremet rognsauce.

Desserten består af lun æblekompot med varme krydderier og calvados, ristede hasselnødder, saltet karamel og créme chantilly.

Køb den 3-retters menu hos SPOTdeal her

Fra hav og jord til bord
I køkkenet hos Brasseriet er der fokus på moderne dansk-fransk brasserie-stil. Her er fisk og skaldyr trukket op af bugten, og de lokale råvarer udgør en stor del af restaurantens DNA.

Værdibeviset kan indløses onsdag, torsdag, fredag, lørdag og søndag til og med den 25. februar 2018. Bordbestilling er nødvendig.

Sidste chance for at købe værdibeviset hos SPOTdeal er den 17. november klokken 23.59.

Køb den 3-retters menu hos SPOTdeal her