Foto: Bådcafé

Bådcafé har succes med brunchbræt

Aarhusiansk bådcafé på Marselisborg Havn har succes med søndagsbrunch.

Var det noget med en søndagsbrunch, hvor du kan nyde udsigten over vandet, mens bølgerne klukker i baggrunden? Så skal du stikke ned forbi Bådcafé på Marselisborg Havn, som hver søndag klokken 10-14 tilbyder et brunchbræt med en række lækkerier til 125 kroner. Ikke overraskende er den usædvanlige brunch populær hos aarhusianerne.

”Vores søndagsbrunch er populær, og folk siger, at den er lækker. Det er en rigtig kok, der laver den, og så er der jo den friske havluft og muligheden for at gå en tur i det fri om søndagen,” forklarer medejer Tina Steen Jensen fra Bådcafé.

Også med champagne
Til brunchen er det muligt at købe en drikkevarepakke for 50 kroner, og det er også muligt at få champagne. Udover brunchen tilbyder den flydende café en mindre morgenmad i sommerweekenderne fra kl. 9-10, hvor du for 35 kroner kan sætte tænderne i rundstykker eller boller med smør, syltetøj og honning.

Båden bærer navnet Sorte Louis og ligger ved indsejlingen til Marselisborg Havn. Båden har plads til 50 spisende gæster under tag og har tidligere sejlet som færge til øen Endelave og fra Ringkøbing til Hvide Sande.