Flydende café fyrer op for julemenu i nyt vinterhi.
Selvom frost og kulde er på vej, kan du stadig gå ombord på den lille Bådcafé. Det flydende spisested, der åbnede tidligere på året i Marselisborg Havn, flytter nemlig lokation, så gæsterne kan køre direkte til døren og være i læ for vinterblæsten.
“Vi flytter hvert halve år, til efteråret og til foråret. Det har at gøre med, at vejret bliver for hårdt ude ved havet i efteråret. Vi har den sædvanlige plads ude ved indsejlingen, som er vores sommerplads, og så pladsen lige ved kranen på havnen, som er vores vinterplads,” siger medejer Tina Steen Jensen.
All in på julen
Vinterflytningen er samtidig startskuddet til Bådcafés særlige julemenu. Det betyder blandt andet en stor juleplanke til frokost, hvor sejlet er sat til andebryst med grønkål, vildt paté med syltet rødløg og terrin af spoleben med syltet tyttebær.
Besøger du Bådcafé om aftenen, kan du i stedet vælge op til fire julede retter. Som forret er der koldrøget laks på bund af urtecreme, hjemmesyltet rødløg, crudité af agurk og sprød rygbrød, mens hovedretten er klassisk stegt andebryst med jordskokker, dampet grønkål, perlebyg og julesauce. Som dessert er der naturligvis risalamande.
Bådcafé flytter til vinterplads i november og har åbent hele vinteren, undtaget i julen den 24. december – 1. januar. En frokost-juleplanke koster mellem 125-155 kroner, mens en aftenmenu koster mellem 185-385 kroner. Se hele menuen her.