Efter stor succes i Herning kommer Asian Street Food nu til Smilets By.

Du har sikkert været en tur på de forskellige madmarkeder i Aarhus, men nu kommer der en ny variant: Asian Street Food løber nemlig af stablen den 9. juni i ÅFS-centret på Paludan Müllers Vej 110.

”Madmarkedet har udviklet sig meget i Herning, hvor vi har haft thaiboksning og dans på en scene til madmarkedet. Vi vil give gæsterne et godt indblik i kulturen, men samtidigt også give dem en super madoplevelse med mad fra store dele af Asien,” siger ejer af Tasty Thai By Bird Bird, Krittaphak Olsen.

Stor succes i Herning
Markedet varer fra klokken 12 til 20, og du kan hovedsageligt opleve boder med fokus på det thailandske køkken. Der vil dog også være boder fra lande som Kina, Japan, Korea og Vietnam.

Asian Street Food var populært, da det blev afholdt i Herning. På opfordring fra flere gæster, kommer madmarkedet nu til Aarhus.

”Der kom over 2000 mennesker i Herning, så det var meget populært, og der var vildt lang kø ude foran. Vi håber, at vi bliver taget ligeså godt imod i Aarhus og opfordrer folk til at komme i god tid,” fortæller Krittaphak Olsen.

Det koster 50 kroner i entre for voksne, mens børn under 10 år kommer gratis ind. Du kan købe billetter ved døren.