Foto: Anders Trærup

Aros satser på unikke spiseoplevelser

RESTAURANT Nu kan du komme til intimmiddage på byens store museum after hours. 

Kunstmuseet Aros har netop søsat et nyt spisekoncept, der skal overraske og give gæsterne spiseoplevelser, som de ikke kan få andre steder i verden.

Når museets døre lukkes for det normale publikum, får 30-50 personer lov til at få Aros for sig selv og nyde en 7-retters middag sammen. Arrangementet kommer til at foregå den første fredag i hver måned, og museet lover nye spise- og sanseoplevelser hver gang.

“Vi tager imod gæsterne kl. 19, og så starter en oplevelse, man med garanti ikke har prøvet før. Vi vil helst ikke løfte sløret for meget for, hvad man konkret kan opleve – en del af konceptet er netop overraskelsesmomentet på selve aftenen. Man kan kalde det for social dining, hvor vi kommer til at udnytte Aros’ særlige rammer fuldt ud og hver gang servere en ny menu lavet på lokale råvarer,” siger køkkenchef i Aros Food Hall, Bjørn Madsen.

Rosende feedback
Den 5. august holdt museet det første arrangement, og det løb af stablen med succes.

“Vi har fået enormt god feedback fra alle, der var med. Flere har fortalt, at de ikke kunne sammenligne det med noget, de ellers havde prøvet. Og at prisen var meget favorabel for den oplevelse. Vi glæder os derfor til at byde endnu flere gæster ind i løbet af efteråret,” siger Bjørn Madsen.

Arrangementet koster 899 kroner pr. person og vil hver gang bestå af 6-7 retter med drikkemenu, kaffe og sødt. Det foregår på Aros den første fredag i hver måned fra kl. 19. Læs mere og køb billetter her.