Arla Unika

Vinteren er på vej: Arla Unika inviterer til ostesmagninger på Klostergade

Arla Unika på Klostergade 20 inviterer til forskellige ostesmagninger i vintermånederne.

Elsker du en hård, nøddeagtig ost, eller hvad med én, der nærmest smelter på tungen med sin fyldighed? Så kig forbi en af Arla Unikas smagninger på Klostergade 20, hvor de inviterer indenfor i varmen til spændende ostesmagninger i ly for vinterens kulde.

Den 15. november fra klokken 19 til 21 kommer ostesmagningen til at handle om kombinationen af oste og drikkevarer. Du kommer til at smage 7 forskellige oste, som bliver præsenteret både med vine, men også med Dagmar, som er et alkoholfrit alternativ til vin.

Kirsebærvin og ris á la mande
Er du mere til frugtvine og juleinspiration, så kom med den 6. december fra klokken 19 til 21, hvor du lærer mere om oste og frugtvine. Ostesmagningen slutter af med en hjemmelavet ris á la mande med et glas fyldig kirsebærvin til.

Måske forbinder du ofte ost med rødvin, men hos Arla Unika ønsker de at prøve noget andet. Den 13. december fra klokken 19 til 21 kan du lære mere om, hvilke drikkevarer du ellers kan kombinere din ost med. Du kommer til at smage på 7 forskellige oste, som er sammensat med udvalgte vine, der nuancerer ostens smag.

Ostesmagninger uden promille
Oste kan også godt serveres uden alkohol, og den 10. januar fra klokken 19 til 21 matcher Arla Unika lækre oste med garniturer og drikkevarer, der er inspireret af vinens verden, men de er uden alkohol.

Elsker du at nyde din ost med kaffe, te eller en avec, så er det smagningen den 7. februar fra klokken 19-21, du skal deltage i. Du kommer til at smage 7 forskellige oste, og du lærer mere om, hvordan du sammensætter kaffe, te og avec med en osteservering.

En aften med bobler
Bobler er temaet for ostesmagningen den 7. marts 2019 fra klokken 19 til 21. Her vil Arla Unika give et  bud på, hvordan du får en lækker madoplevelse med ost og bobler som vin, frugtvin og spontangæret øl.

Prisen på ostesmagningerne varierer, men den ligger på enten 250 eller 300 kroner. Du kan læse mere om Arla Unika her.