Foto: Arla Unika.

Imponér med en personlig og modig ostegave fra Arla Unika

SPONSORERET INDHOLD: Nu kan du give årets mest mindeværdige gave med en ostegave fra Arla Unika. 

Arla Unika gør det nemt for dig at give årets mest smagfulde gave i form af gavepose med lækre oste, der kan tales om, duftes til, ses og smages på. Gaven efterlader med garanti et både unikt og personligt indtryk hos modtageren.

Du vælger selv, om du vil give en gavepose med flere forskellige oste eller måske en hel ost. Hvis du hellere vil lade modtageren om at finde sin nye yndlingsost, kan du også give et gavekort, som modtageren kan bruge i både butikken i Klostergade 20 i Aarhus C eller Arla Unikas webshop.

Køb din gave hos Arla Unika her

En anderledes mandelgave
Skal mandelgaven være værd at vinde i år, kan du sende vinderen på en dannelsesrejse ind i ostens verden. En af gaveposerne bærer navnet “Læringsrejsen” og byder på fem forskellige typer ost i form af både faste og bløde, gule og skimmeloste.

Gaveposen er perfekt til ham eller hende, der er nysgerrig på at blive klogere på ost. Man smager  nogle af Arla Unikas mest anerkendte oste og kommer omkring både gamle og nye klassikere.

Prisen er 350 kroner for en læringsrejse med fem oste, og er fem oste lige i overkanten, kan du nøjes med en læringsrejse med tre oste til 200 kroner i stedet.

Køb din gave hos Arla Unika her 

Arla Unika 3 - lille

Værtsgaven til middagsselskabet
Er værten til dit næste middagsselskab en sand foodie, vil gaveposen “Eksperimentet” utvivlsomt gøre det godt som værtsgave. Den består af fem af Arla Unikas mest eksperimenterende oste, der uden tvivl vil udfordre smagsløgene.

I denne gavepose får gavemodtageren også mulighed for at smage på Unika X-oste, der normalt er forbeholdt de danske toprestauranter, fordi ostene produceres i små mængder og er af en meget eksperimenterende karakter.

Gaveposen koster 350 kroner, og du kan også her vælge at skalere den ned til en gave med tre oste til 200 kroner i stedet.

Køb din gave hos Arla Unika her

Gaven til manden, der har alt
Mangler du stadig julegaven til manden, der har alt? Så kan du overraske ham med en hel Kry råmælksost på næsten 2 kilo. Den er håndlavet på Tistrup Mejeri, koster 640 kroner og er ikke varmebehandlet, så naturens nuancer i ostens duft, smag og udseende træder i tydelig karakter.

En anden mulighed kunne være Arla Unikas spritnye potkäse-ost, der er lavet med rom fra Skotlander. Arla Unika er gået sammen med to topkokke fra gourmetrestauranten Karoline Amalie om potkäsen og har skabt en decideret avantgarde-smøreost for feinschmeckere.

Hvis du bestiller ostegaven online inden klokken 15 i hverdagen, leveres den allerede dagen efter. Bestilles gaven efter klokken 15 om torsdagen eller i løbet af weekenden, bliver bestillingen pakket mandag og leveret tirsdag.

Køb din gave hos Arla Unika her 

Arla unika potkäse