Bart i Skolegade præsenterer en ny cocktail ved navn ‘Little Woman Aperol Spritz’.

Vejrudsigten viser lovende takter for uge 16, og hvis du føler, at det skal fejres med en cocktail i forårssolen, skal du læse med her: Cocktailbaren Bart i Skolegade 23 lancerer nemlig Aperol Spritz på torsdag den 19. april – og den koster kun 60 kroner.

”Vi har ikke haft den på cocktailkortet før, men Aperol Spritz passer godt til foråret og sommeren, og så smager den jo vildt godt,” siger medejer af Bart, Anne Gry Skriver.

Støttedrink til et filmprojekt
For hver Aperol Spritz, Bart sælger, donerer cocktailbaren 10 kroner til et ’stop-motion’ filmprojekt ved navnet ’T O T E M’, som handler om karakteren ’Little Woman’. Projektet lanceres på torsdag til et ‘Kickstarter Kampagne’ event på Bart, som du kan læse mere om her.

Egentlig skulle den nye Aperol Spritz være en kampagnedrink, som skulle køre samtidigt med filmprojektet frem til midten af maj, men medejer Anne Gry Skriver udelukker ikke, at drinken bliver på cocktailkortet.

”Det kommer an på, hvor godt vores ’Little Woman Aperol Spritz’ bliver taget imod. Hvis folk er vilde med den, så kan det godt være, at vi fortsætter med den på cocktailkortet. Som udgangspunkt er den dog en kampagnecocktail, som udløber engang i maj,” siger hun.

Signaturdrinken ‘Little Woman Aperol Spritz’ koster 60 kroner i kampagneperioden, og den 19. april, kan du få to Aperol Spritz for éns pris.

Fra torsdag den 19. april til midten af maj kan du købe to cocktails for prisen af én frem til klokken 22 på åbningsdagene. Bart har åbent torsdag fra klokken 18 til 02, fredag fra klokken 15 til 03 og lørdag fra klokken 18 til 03.