Arkivfoto

Sørgeligt: Anmelderrost bistro går konkurs

Trods gode anmeldelser er bistro ved Domkirken netop begæret konkurs.

“Man får i dén grad valuta for pengene. Der arbejdes med stor intensitet i køkkenet, hvor målet tydeligvis er at give gæsterne en god oplevelse […] Uden slinger valser bistroen sig op på fem stjerner.”

Sådan skrev Jyllands-Posten i en anmeldelse af Slinger Bistro ved Domkirken, men nu er det slut med franskinspireret bistromad på adressen. Ejerne Ann Karina og Jess Juul Hansen har netop meldt ud, at restauranten er begæret konkurs.

“Vi har kæmpet med det i lang tid og har hele tiden troet på det, men i sidste uge forsvandt de sidste muligheder for at fortsætte. Set i bakspejlet er vi lykkedes med alt. Vi har fået gode anmeldelser og har haft tusindvis af glade gæster, men alligevel var det ikke nok, for vi har ikke kunnet få det til at løbe rundt,” siger Jess Juul Hansen til Aarhus Stiftstidende.

Gågadeplaner blev ikke til noget
Ifølge ejeren har det været medvirkende til konkursen, at en plan om at lave Skolegyde til gågade aldrig blev til noget, og at bygningen ved Bispetorvet har været under renovering og gemt væk bag et stillads.

Ægteparret Hansen åbnede Slinger Bistro i 2014 i lokalerne, der tidligere havde huset bøfhuset A Hereford Beefstouw. Parret ejer også vinforretningen Vinoble i Skanderborg, men den berøres ikke af konkursen.