Foto: Anders Lykke Pedersen

Godt gået: Stor ros til bådcafé

Maritimt spisested scorer fire flotte stjerner i Jyllands-Posten. 

Den flydende restaurant Bådcafé, der ligger fortøjret i Marselisborg Havn, får flotte roser med på vejen af Jyllands-Postens madanmelder i en ny anmeldelse. Det er især spisestedets interiør og charme, som gør indtryk.

“Bådcafé er et hyggeligt spisested med en imødekommende og smilende betjening, og i køkkenet gør man sig tydeligvis umage og lander det meste ganske tilfredsstillende,” skriver anmelder Kim Pauli i sin anmeldelse.

Åbnede i foråret
Bådcafé åbnede i foråret som en opgradering af den tidligere Albatros Bådcafé, og i samme omgang fik menukortet et nøk opad fra snacks og drikkevarer til middagsretter og god vin.

Netop menukortet falder i god jord hos Jyllands-Posten, som roser spisestedets fokus på få, men gode retter. På tallerknerne fik anmelderen og hans ledsager blandt andet røget laks, dyrekølle, confiteret and, ost og brownie, og især forretterne vakte begejstring.

“De sursøde løg og en bund af urtecreme komplementerede laksens let røgede smag perfekt, og også de knasende sprøde chips bidrog til serveringen. (…) Ledsagerens fint høvlede skiver af velsmagende dyrekølle var anbragt på en streg af aioli og ligesom laksen overstrøet med tilbehør,” skriver anmelderen.

Læs hele anmeldelsen her.