Foto: Deal.dk.

Sandwichkæde sælger lækker menu med 40 procent rabat

SPONSORERET INDHOLD: Lige nu kan du købe en menu med sandwich, kage og sodavand til bare 56 kroner hos Anettes Sandwich. 

Bliver du ofte ramt af sandwich-sult? Så er der godt nyt til dig!

Sandwichkæden Anettes Sandwich har nemlig lige nu tilbud på en sandwichmenu i samarbejde med dealsitet Deal.dk. Derfor kan du købe en menu til bare 56 kroner i stedet for 94 kroner, som den normalt koster.

Udover en sandwich indeholder sandwichmenuen en halv liter sodavand og en kage, og du vælger selv, om du vil have en cookie eller en lemon-, chokolade- eller blåbærmuffin. Mums!

Køb tilbuddet på sandwichmenuen her.

Vælg selv din sandwich
Det er desuden helt op til dig, hvilken sandwich du vil have med i menuen, da tilbuddet gælder for alle. Hvad med eksempelvis én med landskinke og emmentalerost eller én med norsk laks, dild og rødløg?

For at kunne få sandwichmenuen til den fordelagtige pris, skal du købe mindst to menuer på én gang hos Deal.dk. Tilbuddet kan benyttes i alle seks Anettes Sandwich-butikker i Aarhus.

Tilbuddet gælder til og med mandag den 4. december. Du skal være opmærksom på, at værdibeviset først gælder fra den 3. januar 2018 – men så kan det også tages i brug helt indtil den 28. februar 2018.

Køb tilbuddet på sandwichmenuen her.