Arkivfoto: CanBlau

Ambitiøs madklub på vej ved Klostertorv

Ginbaren Bar Plata og restauranten CanBlau på Klostertorv står bag madklub med store ambitioner.

Den populære tapasrestaurant CanBlau på Klostertorv og naboen Bar Plata, der har de samme ejere, går nu sammen om en ny madklub under navnet Plata Dining Club. Klubben vil fremover afholde arrangementer den sidste torsdag i hver måned på Bar Plata, og ambitionerne fejler ikke noget.

“Plata Dining Club skal opfattes som en unik event, hvor alle omkring Bar Plata og CanBlau Tapasbar hver den sidste torsdag i måneden udfolder sig ekstraordinært kreativt, og hvor indtryk og erfaringerne fra nogle af de fantastiske restauranter, vores dygtige kokke har arbejdet på rundt i verden, genskabes, vendes på hovedet, nytænkes og omsættes til en kreativ og udfordrende menu,” skriver Bar Plata på Facebook.

Spanske tvists i menuen
Arrangørerne løfter ikke sløret for menuen i madklubbens arrangementer, men afslører dog, at det spanske køkken formentlig kommer til at spille en rolle.

“Uomtvisteligt vil vi støde på en del spanske twists i menuen, da Spanien om noget land, er leveringsdygtige i nogle af verdens bedste restauranter. Vores dogme for Plata Dining Club er ”fri leg”. Vores gæster skal derfor være forberedte på alt fra specieldesignede cocktails og birkeudtræk til Bourgogne,” skriver ginbaren.

Den første event i klubben finder sted den 26. januar kl. 18, og der er maksimalt plads til 34 gæster. Prisen for at deltage i arrangementet er 1.000 kroner per næse alt inklusive. Køb billet til Plata Dining Club ved at skrive til dinner@barplata.dk. De efterfølgende arrangementer finder sted den 23. februar, den 30. marts, den 27. april, den 25. maj og den 29. juni.