Læserne har talt: Her er Aarhus’ bedste trøffel

Læserne har talt: Her er Aarhus’ bedste trøffel

af -
Foto: SchweizerBageriet.

Godt 750 af Smag Aarhus’ læsere har kåret byens bedste trøffel. 

Elsker du også en god, blød trøffel? Så er du langt fra alene. Den skønne kage er yderst populær, og hos SchweizerBageriet får du den bedste af slagsen. I hvert fald hvis du spørger Smag Aarhus’ læsere.

Bageriet på M.P. Bruuns Gade indtager nemlig førstepladsen blandt en lang række steder i byen, der sælger den søde trøffel. Det viser en læserafstemning, som Smag Aarhus netop har gennemført med knap 750 besvarelser.

“Det er jo fantastisk. Helt grundlæggende er vi glade for at blive bekræftet i det, vi allerede ved – vi blev kåret til Danmarks bedste trøffel for nogle år tilbage, og vi har ikke ændret opskriften siden,” udtaler direktør ved SchweizerBageriet Anders Hermansen.

Overtrukket med Callebaut-chokolade
Trøflerne hos SchweizerBageriet består af bageriets resterende morgenkager samt kagerester i form af chokoladekage.

“Man kan sige, at de trøfler, vi laver, bliver jo ikke ringere end de råvarer, vi i forvejen putter i vores produkter,” siger Anders Hermansen.

Han mener, at mange trøffel-elskere særligt kender SchweizerBageriet for dens trøffel overtrukket med belgisk Callebaut-chokolade. Derudover har bageriet en variant overtrukket med kokos samt en med mørk chokoladekrymmel.

En enkelt trøffel hos SchweizerBageriet koster 14 kroner, mens du får tre for 35.

Lagkagehuset og Langenæs Bageriet
På andenpladsen i afstemningen om Aarhus’ bedste trøffel finder du Lagkagehuset, mens Langenæs Bageriet indtager en flot tredjeplads.

Hele top 5 ser ud som følger:

  1. SchweizerBageriet
  2. Lagkagehuset
  3. Langenæs Bageriet
  4. Bagerhuset
  5. Salling (bagerafdelingen)

Stort tillykke til alle 🙂

Louise Højmark
Chefredaktør. Elsker mad og journalistik og stræber efter at forene de to på bedst mulig vis. Uddannet cand.public. i analytisk journalistik og har en svaghed for god kaffe, croissanter og flæskesteg med det hele.