Foto: Langenæs Bageriet

Afstemning: Her er byens bedste kagested

KAGE Et kendt kagested stryger direkte ind på førstepladsen blandt byens kageelskere.

Mere end 300 kageglade aarhusianere har stemt på byens bedste kagested på Smag Aarhus’ Facebook-side, og den populære bager Langenæs Bageriet spurter direkte ind på førstepladsen. Det kendte bageri skriver på hjemmesiden, at ”Vi ved, hvordan man laver godt brød, og vi ved, at godt brød smager bedre”, og noget kunne altså tyde på, at aarhusianerne er ganske enige.

Langenæs Bageriet ligger som bekendt på Langenæs Allé i Aarhus, men byens bedste kager er ikke kun forbeholdt kunderne i Aarhus midtby. I 2014 åbnede bageriet en filial i Højbjerg, og så sent som i december sidste år kom en filial i Risskov til.

Bageriet ligger heller ikke på den lade side hvad angår produktudvikling. Inden for de seneste uger har bageren både lanceret en fitness-sandwich og en serie af mini-Sarah Bernhardt-kager i otte varianter.

Newcomer på tredjepladsen
På andenpladsen i afstemningen ligger Bagerhuset på Park Allé, der er en del af en større kæde med bagerier i blandt andet Ry og Galten. Og på en flot tredjeplads ligger den nyåbnede Kjærs Kaffebar, der åbnede tidligere på året ved rutebilstationen med masser af hjemmelavet bagværk på menuen. Godt gået!

Den samlede top 5 ser således ud:

  1. Langenæs Bageriet
  2. Bagerhuset Park Allé
  3. Kjærs Kaffebar
  4. Lagkagehuset
  5. Schweizer Bageriet

Stor tillykke til alle 🙂