Foto: Pixabay.

Er du vild med kage? På søndag kårer Bruuns Galleri Aarhuskagen 2018

ANNONCE: Søndag den 4. marts kan du give den gas med masser af kage, når Bruuns Galleri fra klokken 12 kårer Aarhuskagen 2018. 

Elsker du kage højere end de fleste? Så skal du besøge Bruuns Galleri søndag den 4. marts.

Her afholder shoppingcenteret et stort kageevent fra klokken 12, hvor 40 deltagere har meldt sig til konkurrencen om at bage Aarhuskagen 2018 – og du kan godt tage den store kagegaffel med, hvis du kommer som publikum.

Når konkurrencen er færdig, kan du nemlig købe et stykke af alle de kager, du orker at spise. Inden da smages og bedømmes alle kager af konkurrencens dommerpanel, der blandt andet består af Nip Julie Jakobsen, som er kendt fra et bageprogram på tv.

“Jeg glæder mig til at smage alle mulige lækre kager! Nu har jeg selv bagt så meget, så det bliver superfedt, at det nu er andre, der skal bage til mig. Der er ingen tvivl om, at det bliver en rigtig hyggelig dag,” siger Nip Julie Jakobsen.

I den gode s(m)ags tjeneste
Bagekonkurrencen begynder klokken 12 i Bruuns Galleri på pladsen mellem Baresso og Joe & The Juice, hvor alle deltagere afleverer deres kager. Herefter vil dommerne komme rundt til alle deltagere og smage på kagerne, og cirka klokken 13.30 vil de bedste kager få en offentlig bedømmelse på et podie, så alle kan følge med.

“Vi dommere har ingen idé om, hvilke kager deltagerne vil præsentere for os. Det er det, der er så spændende! Vi kan smage alt fra cookies til lagkager,” siger Nip Julie Jakobsen.

Når vinderen af konkurrencen er fundet, kan du købe al den kage, du kan spise. Ét stykke kage koster 25 kroner, og pengene går ubeskåret til organisationen Unge, Børn & Sorg – så du kan for en gang skyld tage et ekstra stykke med god samvittighed!

En hel weekend med søde sager
Skal du i det rigtige kagehumør, kan du varme op til søndagens kåring af Aarhuskagen 2018 både fredag og lørdag i Bruuns Galleri. Hele weekenden har fået navnet “Sweet Days” og er dedikeret til alverdens delikatesser med et højt sukkerindhold.

Eksempelvis kan du om fredagen hapse lækre smagsprøver rundt omkring i shoppingcenteret, og om lørdagen fra klokken 11 til 15 kan du opleve kageglæden hos en masse børn, når de slår sig løs i en cupcake-workshop fyldt med glimmerpynt og farverigt glasur.

Du kan læse mere om de søde dage hos Bruuns Galleri her.