Der er ros og fire stjerner til ny tapas- og vinbar i Dagbladet Børsen.
Børsens madanmelder Ole Troelsø har været i Aarhus, hvor han har spist på den nyåbnede vin- og tapasbar D’Vinos på Klostertorv. Resultatet er fire flotte stjerner til vinbaren, der har slået sig op på at servere tapas fra hele verden. Eksempelvis får den stegte foie gras følgende ord med på vejen:
“Igen er der tale om en smuk anretning med førnævnte gyldne foie gras, en gul pynteblomst, en stærk grøn salat, et nærmest sort kirsebær, rosa syltet løg og lyserød vingelé. Sidstnævnte elementer er syrligt søde, og sammen med den fede lever går det hele op,” skriver madanmelder Ole Trolsø i sin anmeldelse.
Mahognibrun oksemørgrad
Også tapasbarens skindstegte guldbars får ros, ligesom oksemørbraden falder i anmelderens smag:
“Et stykke oksemørbrad, som ikke alene er stegt flot til mahognibrun kulør yderst og rød farve inderst, men også er dejligt varm. Nu vender tjeneren tilbage, og han har sauce med, som han hælder gavnligt op af. Det er godt, for den bordelaiselignende sauce smager dejligt af kraftig sky,” skriver Ole Troelsø.
Trods de fire stjerner er der også kritik til D’vinos, der er startet af blandt andet Amir Mirakhori med en fortid som køkkenchef på Klassisk 65 i Jægergårdsgade. Eksempelvis havde en af de bestilte hvidvine prop, ligesom serviceniveauet og tapasbarens udgave af dessertklassikeren Gateau Marcel får kritiske ord med på vejen.