KOK Aarhus’ første mesterkok René Knudsen er tilbage på madscenen med nyt sted i Højbjerg.
Lang tid før Wassim Hallal regerede i Aarhus, var René Knudsen kongen. Den idag 61-årige kok styrede blandt andet gryderne på Hotel Ritz, Prins Ferdinand, Kunstmuseet Aros’ restaurant og Varna Palæet, men i 2010 gik han konkurs med syv selskaber på et år. Nu er han ifølge Aarhus Stiftstidende tilbage med et takeawaysted, der åbner den 1. juni på Oddervej 112C i Højbjerg.
Navnet på det nye sted bliver René – Lokal Gastronomi, og maden ud af huset får lokale råvarer i fokus og bliver alsidig både i pris og udvalg. Som eksempler kan nævnes stegt carpaccio til 105 kroner, cæsarsalat til 85 kroner, to tarteletter til 48 kroner eller kalvecuvette til 95 kroner.
Madhuset åbner onsdag 1. juni i lokaler, der tidligere har huset en elektronikmekaniker, og vil også levere mad til firmaer, fødselsdage, konfirmationer og arrangere kokkeskoler. Åbningstiden bliver alle ugens dage klokken 16-20.