Foto: Restaurant Domestic

Aarhusiansk Michelinrestaurant åbner på Samsø

Den populære Michelinrestaurant rykker en del af teamet til Samsø til foråret, hvor du kan få gourmetmad på den smukke ø.

Fra den 23. april 2021 er det muligt at besøge Restaurant Domestic på Samsø, når startskuddet går for dette års sommerrestaurant på Hotel Strandlyst.

Imens Michelinrestauranten Domestic stadig holder åbent i Aarhus, vil en del af det dygtige team tage færgen til de naturskønne omgivelser på Samsø.

Her vil de skifte storbylivet ud med den idylliske lokale muld, udforske øen samt tilberede nogle af de fantastiske råvarer, som findes på Samsø.

Foto: Restaurant Domestic

Læs også: Michelinrestaurant byder snart på frokost

“Efter flere år, hvor vi har samarbejdet med andre restauranter om at lave sommer pop up, har det i år været vores ønske at forsøge at prøve kræfter med det på egen hånd, så vi 100 procent kunne gøre det i vores ånd. Så da Hotel Strandlyst kontaktede os, kunne vi ikke sige nej til sådan en oplevelse, og glæder os nu meget til at kunne åbne til april i de idylliske omgivelser på Samsø,” udtaler Ditte Susgaard, medejer og restaurantchef på Domestic i en pressemeddelelse.

Historien om Strandlyst tager sin begyndelsen allerede i 1800-tallet. I begyndelsen husede hotellet både feriegæster fra fastlandet og overnattende fiskere, som trætte og vejrbidte søgte ly og varme for natten efter de lange dage på havet.

Foto: Hotel Strandlyst

I dag er Strandlyst et lille, luksuriøst hotel, hvor gæsterne får rig mulighed for at trække sig tilbage fra hverdagens stress og nyde den ro, Samsø har at byde på.