Foto: Jordens Frugter

Aarhusiansk helsekostbutik er landets bedste

Økobutikken Jordens Frugter på Trøjborg har netop vundet prisen som Danmarks bedste helsekostbutik.

”Ny og moderne helsebutik med bredt udvalg. Et godt bud på et økologisk minisupermarked”. Grossistvirksomheden Helsams leverandører var klare i mælet, da de for få dage siden bedømte og kårede den aarhusianske økobutik Jordens Frugter som Danmarks bedste helsekostbutik 2016.

Leverandørerne roser blandt andet serviceniveauet, personalets høje faglighed og humør og den lækre køle- og frostafdeling. Det vækker glæde og stolthed hos butiksledelsen, der ser det næsten 32-årige tilhørsforhold til Trøjborg som en vigtig grund til, at prisen nu er hevet hjem.

”Det har været et langt sejt, lokalt træk først at starte i et kælderlokale på 35 kvadratmeter, så til en butik i dobbelt størrelse for at ende her, hvor vi er nu med cirka 140 kvadratmeter,” fortæller den daglige leder og tidligere ejer Bodil Dahl Jensen.

Ekspansion og alsidighed
Den økologiske helsekostbutik rykkede for et år siden længere ned af Tordenskjoldsgade i lokalerne, der tidligere fungerede som filial for Danske Bank. Ekspansionen i størrelse ser butikken som en klar fordel.

”Med flytningen til denne adresse har vi mulighed for at fastholde at have så bredt et sortiment og også mulighed for at prøve alle de nye ting af, som vore leverandører hele tiden præsenterer os for. Kort sagt er vi en meget alsidig butik,” lyder det fra Bodil Dahl Jensen.

Jordens Frugter forhandler en lang række økologiske produkter, herunder frugt og grønt, mejeriprodukter, mel, korn og frostvarer. Desuden er der veganske produkter, kosttilskud og hudpleje at finde på hylderne. Butikken ejes i dag af Bjarne Thorup.