Foto: Pixabay.

Aarhus-trio leverer cocktails lige til gadedøren

Der er overskud på kontoen hos aarhusianske Drinky, der leverer cocktailpakker til private. 

Du er tilsyneladende ikke alene, hvis indkøb af våde varer til fredagsfesten ikke lige er det, du gider bruge tid på. Det går nemlig godt for det aarhusianske cocktailkoncept Drinky, der for omtrent et halvt år siden begyndte at levere drinks- og cocktailpakker til private i hele landet.

“Det har overrasket os, at vi allerede nu har overskud, men vi har også arbejdet hårdt og lagt mange timer i det,” siger Oliver Markussen.

Den 20-årige iværksætter står sammen med 21-årige Frederik Schnell og 22-årige Mikkel Stylsvig bag konceptet. De tre unge gutter er alle fra Aarhus-området.

Mere tid i hverdagen
Drinkys drink- og cocktailpakker består af alt det, du skal bruges til specifikke drinks og cocktails som mojito, piña colada, sex on the beach og tequila sunrise. Leveret direkte til døren eller til en pakkepost i nærheden.

“Vi ved, at folk gerne vil bruge deres tid andre steder end i supermarkedet, og mange vil endda gerne betale lidt ekstra for mere tid i hverdagen,” forklarer Oliver Markussen.

“Derudover synes vi selv – og har hørt fra andre – at det er irriterende bare at drikke det sædvanlige. Hos os får man lige det ekstra, der sætter power på festen.”

Drinksbilletter til Aarhus-kunder
Hvis du som kunde bor i Aarhus, får du desuden drinksbilletter til forskellige af byens barer med i købet. Et tiltag, Drinky også arbejder på at få op at køre i København.

“Der er mange andre, der bare sælger spiritusflasker, så for at udbyde noget anderledes har vi samlet det i pakker – sammen med drinksbilletter,” siger Oliver Markussen.

Drinky sælger udover drinks- og cocktailpakker også en lang række forskellige spiritusflasker enkeltvis.