Foto: S'vinbar.

Læserne har talt: Her finde du Aarhus’ bedste vinbar

I en ny afstemning har knap 700 af Smag Aarhus’ læsere stemt på deres favoritvinbar i Aarhus. 

Det kan godt være, at vejret snyder, men det gør kalenderen altså ikke: Vi nærmer os med hastige skridt de varme forårsdage. Det er dage, som kalder på et glas koldt rosévin på én af byens mange vinbarer – men hvor skal du gå hen, hvis du vil besøge den bedste af slagsen i Aarhus?

Ifølge Smag Aarhus’ læsere skal du tage plads hos S’vinbar på Klostergade 62. I en læserafstemning med knap 700 deltagere foretaget af Smag Aarhus, er det nemlig denne vinbar, de fleste læsere peger på, som byens bedste.

“Vi er meget glade og taknemmelige! Det er altid dejligt, når folk kan lide det, vi laver,” siger indehaver Sabina Drachmann Sunne.

Vin til alle
For Sabina Drachmann Sunne er det vigtigt, at S’vinbar forsøger at nå ud til et bredt publikum med vin, der passer til alles smagsløg, og hvor du som gæst føler, at du er i trygge hænder, når du bestiller vin.

“Hos S’vinbar vil vi gerne prøve at have vin til alle, og vi ønsker at vejlede vores gæster så godt som muligt, men det er svært at sige, hvilken vinbar der helt generelt er bedst. Nogle går for eksempel mest op i stemningen, mens vinkvaliteten er vigtigst for andre,” fortæller Sabina Drachmann Sunne.

Besøger du S’vinbar kan du vælge mellem mere end 300 forskellige slags vine, og et glas koster fra 50 kroner.

VinDanmark og Din Vinbar
På andenpladsen finder du VinDanmark, der holder til i Nordhavnen på Kystpromenaden 2, og lige i hælene på en tredjeplads ligger Din Vinbar, som bor på Jægergårdsgade 21.

Den samlede top 5 ser ud som følger:

  1. S’vinbar
  2. VinDanmark
  3. Din Vinbar
  4. Hartvigs Vinbar
  5. Plan B

Stort tillykke til alle – og skål! 🙂