Foto: Aarhus Tech

Nye uddannelser til aarhusianske madelskere

Er du vild med mad? Så har Aarhus Tech seks nye uddannelser til dig.

Når Aarhus Tech i Aarhus slår dørene op til et nyt skoleår i august 2017, bliver det med seks nye uddannelser inden for gastronomiens verden.

Blandt andet kan man for første gang starte på en bager- og konditoruddannelse på Aarhus Tech. Her kommer eleverne til at trylle med smag og pyntning af brød, kager og desserter til både hverdagen og specielle lejligheder.

På uddannelsen vil eleverne arbejde med bager- og konditorfagenes gamle håndværkstraditioner og moderne metoder, når det kommer fremstilling af velduftende brød og smagfulde kager.

Fem nye EUX-uddannelser
Uddannelserne som tjener, gastronom (kok), gastronom (smørrebrød/catering) og ernæringsassistent har tidligere været udbudt som almindelige erhvervsuddannelser.

Men som noget helt nyt er det fra skoleåret 2017 nu også muligt at tage dem som en EUX, der kombinerer en erhvervsuddannelse med en studentereksamen. Det giver både et svendebrev som en faglært håndværker samt muligheden for at læse videre. Den nye bager- og konditoruddannelse vil også blive udbudt som både EUX.

”Vi har et fantastisk godt miljø omkring maduddannelserne i hjertet af Aarhus og glæder os meget til at byde en masse elever velkommen til vores nye, spændende uddannelser,” siger uddannelseschef Inger Petersen fra Skolen for trends og gastronomi på Aarhus Tech.

Se alle uddannelserne her.