Foto: Aarhus Street Food.

Koldskål og kopnudler: Ny madbod på Aarhus Street Food

Det aarhusianske madmarked har fået en ny madbod ved navn Kantinen.

Der er allerede mad for enhver smag på Aarhus Street Food, og nu har madmarkedet fået endnu en bod: Kantinen er nemlig åbnet, og her kan du få hjemmelavet koldskål, Limfjordsmuslinger og kopnudler.

”Siden åbningen er det gået rigtig fint, og boden er blevet taget god imod af vores gæster. Jeg har bestilt en sindssygt god sommer, så jeg håber, at folk vil sidde derude og spise en masse lækker mad,” siger administrerende direktør for Aarhus Street Food, Britt Vorre.

En pop up-madbod
I øjeblikket kan du vælge mellem hjemmelavet koldskål med kammerjunker og sommerbær til 40 kroner, to slags kopnudler med friske grøntsager og grillspyd til 50 eller 55 kroner samt Limfjordsmuslinger med hjemmebagt brød til 65 kroner.

“Tanken er, at Kantinen er et sted, hvor kokken kan få lov til at lege og prøve nye ting af. Der er plads til tre koncepter ad gangen, så menuen bliver lavet efter, hvad der er i sæson og det, som kokken er i humør til,” fortæller Britt Vorre.

Kantinen er en pop up-bod, og den vil være at finde på madmarkedet i løbet af sommeren hver torsdag, fredag, lørdag og søndag.