Madmarkedet Aarhus Street Food er ét af de spisesteder, avisen The Sun anbefaler. Foto: Aarhus Street Food

Aarhus Street Food vil udvide med nyt marked

Madmarkedet Aarhus Street Food ved rutebilstationen åbner nyt marked.

Aarhusianerne er vilde med madmarkedet Aarhus Street Food, der åbnede sidste år i de gamle busgarager ved rutebilstationen. Og fremover er det ikke kun østjyderne, der kan nyde godt af gademaden. Folkene bag markedet har netop offentliggjort, at de vil åbne et lignende marked op i Odense.

“Jeg tror, at når man starter så stort et projekt op, får man lyst til at prøve igen. Nu har vi hele organisationen i orden med murere og tømrere og så videre, og vi ved, hvordan man gør det og ikke gør det. Det giver blod på tanden,” siger medejer Britt Vorre til TV2 Østjylland.

Har sendt ansøgning
Sammen med sin mand Thomas Bendtsen og investoren Kasper Kragelund står hun bag Aarhus Street Food, og trioen har netop sendt en ansøgning til Odense Kommune om etablering af et streetfoodmarked i Fyns største by.

“Vi har haft en positiv dialog med dem på et møde i fredags, så jeg håber da, at vi får et svar i denne uge. […] Vi har kigget på demografi og kundegrundlag, og markedet bliver skaleret til Odense,” siger Britt Vorre til tv-stationen.

I Aarhus er der også, om end i mindre skala, udvidelsesplaner. Her har madmarkedet overtaget en nærtliggende parkeringsplads og vil begynde at lave udeservering fra 1. april.