Foto: Charliecroftphotography.com / Tir Na Nog.

St. Patricks Day rammer Aarhus på lørdag

I år falder den irske nationaldag St. Patricks Day på lørdag den 17. marts, hvor flere irske pubs i Aarhus fejrer dagen med gode tilbud på både mad og drikke. 

Nu er det snart tid til at hoppe i dit grønneste outfit, når den irske nationaldag St. Patricks Day skal fejres på lørdag den 17. marts.

Det er en fejring, der naturligvis ikke går næsen forbi hos de irske pubs i Aarhus. Blandt andre Tir Na Nog på Frederiksgade 40 og The Old Irish Pub på Kanikkegade 10, der hver især fejrer dagen med henholdsvis irsk morgenmad og tilbud på mojitos.

“Vi satser på, at det bliver den mest travle dag nogensinde. Der vil være masser af Guiness og masser af god stemning,” fortæller ejer af Tir Na Nog Andreas Madariaga Ruigrok.

Street food-køkken med irsk morgenmad
Den bedste start på dagen er med et godt morgenmåltid, og det gælder også for St. Patricks Day på lørdag.

Heldigvis kan du slå fejring og morgenmad sammen, hvis du besøger Tir Na Nogs nye afdeling The Merchant Room i lokalet ved siden af. Fra klokken 9 står kok og indehaver af restauranten Frederiksgade 42 Christian Bøjlund klar med et street food-køkken foran pubben, hvorfra han for 110 kroner vil kreere en irsk morgenmad til de sultne.

Morgenmaden består af økologiske pølser og bacon, hjemmelavet baked beans, hash browns, scrambles eggs, bagte tomater og stegte økologiske svampe – og så er der både kaffe eller the og en cocktail med i prisen.

Mojitos til 20 kroner
Er du mere til flydende kost på St. Patricks Day, vil du ikke fortryde et besøg hos The Old Irish Pub mellem klokken 20 og 23 – her kan du nemlig få dig en grøn Mojito til rørende 20 kroner.

Derudover har pubben også Danmarkspræmiere på en helt ny øl fra den irske ølproducent Guiness: Guiness Nitro IPA.

“Øllen er lysere og lettere end den klassiske Guinessøl, men stilen er den samme. Den er helt sikkert interessant for de aarhusianske øl-entusiaster,” fortæller PR-chef hos The Old Irish Pub Kasper Toft Jørgensen.

Du kan holde øje med Tir Na Nogs St. Patricks Day-fejring her og The Old Irish Pubs fejring her.