Restauranten Vestergade 51 får fem stjerner i en anmeldelse fra Århus Stiftstidende.
“Vestergade 51 fortolker stolt dansk køkkentradition med en fantasi og præcision, som øjeblikkeligt sender den tidligere gourmetrestaurant op blandt byens bedste spisesteder.”
Sådan lyder det fra Århus Stiftstidendes madanmelder, som den 4. januar gav restauranten Vestergade 51 – som har hjemme på Vestergade 51 i Aarhus C – fem stjerner ud af seks i en anmeldelse.
Maden på Vestergade 51 består af danske klassikere såsom smørrebrød, flæskesteg med grønlangkål og pariserbøffer, ligesom restauranten har en skiftende “månedens menu” med enten to eller tre retter til mellem 300 og 400 kroner.
Klassisk dansk mad i nye fortolkninger
Anmelderen fra Århus Stiftstidende indledte sit besøg med bobler og østers. Til forret blev der serveret koldrøget laks med pocheret æg og hollandaise samt kammuslinger med gule ærter.
Hovedretten bød på grydestegt kylling med kartoffelmos, svampesovs og tyttebær samt tarteletter med kalvetunge, brisler og svampesauce. Til dessert fik anmelderen citronfromage med knas og æblekage med råmarinerede æler i æblebrændevinen Calvados.
Du kan læse hele anmeldelsen fra Århus Stiftstidende her.