Foto: Claes Bech-Poulsen

Aarhus-restaurant hyrer Årets Kok 2015

RESTAURANT Anmelderrost Aarhus-restaurant har netop ansat Årets Kok 2015 som udøvende køkkenchef, og forventningerne er store.

Vinder af Årets Kok 2015, Lasse Starup Petersen, skifter nu kokkejakken på gourmetrestauranten Ti Trin Ned i Fredericia ud med en ny hos Restaurant Koch på Aarhus Havn. Det sker efter, at Restaurant Koch for nylig sagde farvel til medstifter Jesper Koch, der ville forfølge sine egne projekter.

Restaurant Koch har scoret flotte anmeldelser i alt fra Berlingske Tidende til Jyllands-Posten, og målet med at hyre det unge kokketalent er at fastholde det høje gastronomiske niveau.

”Vi har fået en række fornuftige anmeldelser, og vi har fundet ud af, at vi gerne vil have en gourmetrestaurant i den øverste liga. Det kræver en mand, der kan sit kram og brænder for det, og det kan Lasse. Lasse er fra Sønderjylland ligesom os, og han har ligeledes arbejdet på Fakkelgaarden. Vi forstår hinanden, og vi ved, at Lasse kan sikre stabilitet og tage ansvar,” siger Lasse Koch fra Restaurant Koch til Feinschmeckeren.dk

Spændt på nye udfordringer
Den 25-årige Lasse Starup Petersen bliver såkaldt udøvende køkkenchef, og den nybagte aarhusianer er spændt på nye udfordringer.

”Restaurant Koch er et superfedt sted, og brødrene Koch er sindssygt dygtige til både at lave fantastisk mad og drive en sund forretning. Jeg tror, at vi kan få et godt samarbejde op at stå, hvor vi lærer af hinanden. Og så er Aarhus en fed by, hvor jeg glæder mig til at servere en masse god mad,” siger Lasse Starup Petersen til Feinschmeckeren.dk.

Kokken har tidligere arbejdet på restauranten TreeTop ved Vejle og på den norske restaurant Maaemo, der fik tre Michelinstjerner tilbage i februar.